Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



                                              DESPRE NOI

Hotel Crystal 4 stele superior este situat in inima zonei turistice Sovata, pe strada Trandafirilor, oferind ocazia perfecta de a te bucura de o noua definitie a relaxarii.
Cele 104 camere ale hotelului sunt pregatite pentru a va oferi experienta de lux perfecta pentru sejurul dumneavoastra.

Zona de wellness a hotelului este amenajata la subsol, oferind o varietate de piscine, doua tobogane cu apa, diferite tipuri de saune, o unitate de servicii terapeutice cu asistenta medicala, servicii de masaj si un bar cu gustari si bauturi.

In plus, restaurantul nostru, barul, sala de conferinte, sala de sport, zona pentru copii si camera de sare sunt, de asemenea, gratuite pentru oaspetii nostri.

Daca doriti sa petreceti ceva timp explorand imprejurimile sau sa participati la o gama larga de activitati de agrement, personalul nostru va fi mai mult decat bucuros sa va ajute sa gasiti cele mai bune atractii din zona.

Centrul de conferinte al hotelului este complet echipat si poate gazdui pana la 240 de participanti.

Cladirea in sine este conceputa pentru a fi sustenabila pentru activitati prin reducerea poluarii fonice si vizuale.

Hotelul a fost construit astfel incat sa ofere acces facil persoanelor cu dizabilitati, intrarea principala fiind la acelasi nivel cu solul.

                                      BINE ATI VENIT LA HOTEL CRYSTAL
Lasati-va uluiti de peisajul unic, alintati-va cu razele soarelui si bucurati-va de senzatia de tihna. Fiind cel mai nou si mai luxos hotel de 4 stele din Sovata, ne propunem sa oferim oaspetilor nostri o noua definitie a ceea ce poate fi relaxarea in locul uluitor unde muntii se intalnesc cu apa.
Misiunea noastra este sa depasim toate asteptarile Dvs. prin atentia la detalii, calitatea serviciilor si un sentiment general de ospitalitate. In momentul in care pasiti in hotelul nostru intrati intr-un nou univers de confort si bunastare.
Hotelul nostru nou construit se afla in centrul orasului Sovata, la doar cateva minute distanta de cel mai mare lac heliotermic din lume, Lacul Ursul. Locatia noastra excelenta ofera vizitatorilor nostri un sentiment de libertate in a admira minunile naturale si valorile de patrimoniu ale Transilvaniei.
HOTEL CRYSTAL ESTE O COMBINATIE DE TRADITIONAL SI MODERN UNDE LUXUL INTALNESTE ISTORIA SI SE NASC AMINTIRI PENTRU O VIATA.



Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Alunis

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 1144 Lei/pers

Ursina Ensana Health Spa Hotel NOU

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 1106 Lei/pers

Bradet Ensana Health Spa Resort

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 1372 Lei/pers