Schimba datele

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Lacul Ursu este situat in statiunea Sovata, la 600m de singurul lac helioterm din Europa, caruia ii poarta numele. Avand o capacitate de 54 locuri de cazare, hotelul ofera turistilor veniti sa-si petreaca sejurul in renumita statiune cele mai bune conditii de confort si relaxare.
Confortul, eleganta si rafinamentul le aveti deopotriva in cele 27 de camere dispuse pe 3 nivele, complet echipate pentru a satisface toate gusturile.
Ambianta hotelului este deosebita, iar sfera este diversificata de la turismul de agrement la cel de afaceri.
 CLUB - Pentru petrecerea timpului liber cat mai agreabil va invitam in clubul nostru unde veti putea juca fotbal de masa, table, remi, sah, biliard sau tenis de masa;
PISCINA - Evadati din stresul cotidian la piscina hotelului unde va puteti relaxa intr-o ambianta placuta;
SALA DE FITNESS - Sanatatea mai importanta decat toate! Va puteti mentine in forma efectuand exercitii la aparatele noastre din sala de fitness;
Restaurantul Lacul Ursu cu o capacitate de 60 de locuri este alegerea perfecta pentru celebrarea momentelor speciale din viata d-voastra.

Atmosfera irezistibila, rafinamentul preparatelor si serviciile ireprosabile alcatuiesc reteta de succes pentru o petrecere privata, o masa de afaceri sau o sear linistita alaturi de prieteni. Bucatele traditionale, alaturi de o gama variata de specialitati internationale va sunt oferite cu profesionalism de personalul restaurantului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Alunis

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 1144 Lei/pers

Ursina Ensana Health Spa Hotel NOU

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 1106 Lei/pers

Bradet Ensana Health Spa Resort

Sovata, Jud. Mures, Romania

de la 1372 Lei/pers