Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Avand o plajă privată la Marea Mediterană, Hotelul Lara Liberty pune la dispoziție o zonă mare de piscină, cu palmieri si tobogane cu apă. Acesta oferă camere luminoase, dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si acces WiFi gratuit. Toate camerele au baie privată. Unele camere au balcon cu vedere la mare. Restaurantul principal al Hotelului Lara Liberty oferă bucătărie internatională, iar oaspeții pot lua masa la piscină.

Oferta este completată de preparate culinare din bucătăria modernă turcească, de un restaurant italian si de un cort Yoruk original, unde se serveste o pizza personalizată. Activitătile de agrement includ 2 terenuri de tenis cu vedere la mare, un centru de fitness complet echipat si un teren de volei pe plajă. Copiii se pot bălăci in piscina de mică adancime, se pot distra pe toboganele cu apă sau pot lua parte la multe activităti ale clubului copiilor.

Pentru relaxare, centrul spa de la Lara Hotels Liberty pune la dispoziție o saună finlandeză, un hamam decorat cu mozaic si masaje terapeutice. Un colt din piscina in aer liber este dedicat adultilor, pentru a citi si a se relaxa in liniste. Aeroportul Antalya se găsește la 14,7 km de la Liberty Hotels Lara.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Falcon Hotel

Lara , Antalya, Turcia

de la 429 /pers

Melas Hotel Lara

Lara , Antalya, Turcia

de la 659 /pers

4 % Last Minute
BAIA LARA

BAIA LARA

Lara , Antalya, Turcia

de la 1081.5 /pers