Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Eliada Hotel se află in Kusadası și are o grădină, un lounge comun, o terasă și un bar. Proprietatea se află aproape de Portul de agrement Kusadasi, Kusadasi Castle și Kusadasi Bus Terminal. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Camerele sunt dotate cu televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, cafetieră, duș, articole de toaletă gratuite și dulap pentru haine. Baia proprie oferă papuci de casă. Unitățile au o baie proprie, un uscător de păr și lenjerie de pat.

Oaspeții cazați la acest hotel au la dispoziție un mic dejun tip bufet. Eliada Hotel are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria americană, englezească și frantuzească. La cerere, sunt disponibile și preparate fără lactate, halal și vegane.

Printre punctele de atracție populare situate in apropiere de Eliada Hotel se numără Plaja Kusadası Sahil, Plaja Jade Beach Club și Plaja Kadinlar. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Adnan Menderes Izmir, situat la 81 km de acest hotel.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Signature Blue Resort

Kusadasi, Turcia

de la 944.5 /pers

Atlantique Holiday Club

Kusadasi, Turcia

de la 849 /pers

Akbulut Hotel And Spa

Kusadasi, Turcia

de la 839 /pers