Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Beneficiind de vedere la Oceanul Indian, Le Repaire pune la dispozitia oaspetilor o mică piscină in aer liber si camere elegante. Oferă vedere la insula Praslin si un restaurant. Centrul satului La Digue se află la 5 minute de mers pe jos.

Fiecare cameră de la Le Repaire are un decor in tonuri de verde si include mobilier modern si un balcon privat. Toate beneficiază de o baie privată si de o zonă de relaxare. Unele camere au vedere la ocean.

Restaurantul cu vedere la mare oferă un meniu bazat pe delicatese italiene, cu accente locale specifice zonei Seychelles. Acesta serveste atat mese de pranz, cat si mese de seară. In zona inconjurătoare există cafenele si magazine alimentare.

Le Repaire pune la dispozitia oaspetilor o grădină privată. In plus, personalul poate organiza expeditii de pescuit si scufundări. La cerere, se pot organiza excursii de vizitare a insulelor din jur.

Debarcaderul de feriboturi se află la mai putin de 10 minute de mers pe jos, iar la 700 m de proprietate veti găsi un serviciu de inchirieri de biciclete.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Chateau St Cloud

La Digue, Seychelles, Seychelles

de la 2049 /pers

Patatran Village Hotel

La Digue, Seychelles, Seychelles

de la 1939 /pers