Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hotelului



Informatii generale

Hotelul Halkidiki Palace pune la dispozitia turistilor piscina exterioara de dimensiune semiolimpica, cu adancimea cuprinsa intre 1 si 3 metri. Exista si o piscina pentru copii adiacenta de 80 cm adancime, bar la piscina, restaurant, acces Wi-Fi in spatiile publice gratuit, internet corner cu un calculator si un PlayStation, receptie 24 h, seif, salon cu TV, zona de lectura, biblioteca, parcare gratuita.

Informatii camere

Hotelul dispune de camere spatioase, renovate in 2011, ce sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), baie proprie cu cada sau dus si uscator de par, minifrigider (gratuit), TV, balcon sau terasa. 

Localizare

Hotelul Halkidiki Palace este situat pe bratul Kassandra din Halkidiki, intre statiunile Polichrono si Hanioti, la aproximativ 2 km de Hanioti. Hotelul se afla la o distanta de 400 de metri de plaja. Distanta pana la cel mai apropiat aeroport este de 90 km.

• 50% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise; • Pentru anulare se aplica penalizare conform conditiilor de inscriere.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

8 % Last Minute
PENSIUNEA CLUJ

PENSIUNEA CLUJ

Hanioti, Kassandra, Halkidiki, Grecia

de la 321.5 /pers

39 % Last Minute
Vicky Hotel

Vicky Hotel

Hanioti, Kassandra, Halkidiki, Grecia

de la 149 /pers

Olympic Kosma Hotel & Villas

Hanioti, Kassandra, Halkidiki, Grecia

de la 429 /pers